TP-Link hálózati rendszer

A TP-Link cég a hálózati elemek élenjáró gyártói közé tartozik. A WiFi berendezések kínálatában találhatók megbízható WiFi routerek, access pointok és extenderek. Az internethez telefonvonalon keresztül való csatlakozást megbízható ADSL és VDSL TP-Link modemek biztosítják és nem hiányoznak a mobil csatlakozást szolgáltató LTE/3G modemek sem. Több számítógép LAN hálózatba kapcsolására szolgálnak a kompakt switchek. A powerline eszközök pedig felváltják a nagy távolságra muködo Ethernet kábeleket, és így az adatátvitelhez közvetlenül használják a 230V-os elektromos vezetékek foglalatait.


TP-Link WiFi routerek, access pointok és extenderek

A TP-Link WiFi routerekbe az internetet Ethernet kábellel lehet vezetni, és azonos módon 4 számítógépet lehet hozzá csatlakoztatni. A WiFi segítségével ezután számtalan mobil eszközt lehet hozzákapcsolni. Magától értetődik a Dual-band támogatása is, tehát a 2,4GHz és az 5GHz sávoké egyaránt. A TP-Link access pointok eredetileg elsődlegesen csak a WiFi jel továbbítását végzik, és a modemmel vagy a routerrel való összekapcsolódásukra 1 LAN port szolgál. Távolabbi helyeken a WiFi jel erősítése TP-Link WiFi extenderek segítségével is elérhető. TP-Link modemek mobil és vezetékes DSL csatlakozáshoz A mobil LTE/3G modemek egyesítik magukban a WiFi routert, és az internethez való hozzájutáshoz SIM kártyát használnak adattarifával. Kitűnnek kompakt kivitelezésükkel és lehetővé teszik vagy a hálózati működést, vagy a hosszú üzemidejű akkumulátorral való üzemelést. A TP-Link DSL modemek ugyanakkor vezetékes internethez kapcsolódnak az ADSL2+/VDSL2 modemek segítségével. A fejlettebb modellek emellett támogatják a korszerű 802.11ac WiFi szabványt az 5 Ghz sávban és a stabil összeköttetés érdekében megbízható antennarendszerrel vannak felszerelve.


TP-Link switchek és routerek

A TP-Link switchek több számítógépnek a helyi LAN hálózatba való kölcsönös csatlakoztatására szolgálnak. Az egyes portok RJ-45 csatlakozókkal vannak felszerelve és akár 1 Gb/sec sebességre is képesek. A switchek támogatják a legtöbb IEEE 802.3 Ethernet protokollt és az adatáramlás vezérléséhez a Full-Duplex vagy Half-Duplex rezsimeket. A TP-Link switcheket csatlakoztatni lehet LAN és WAN portokra és néhány VPN protokollt kínálnak a biztonságos összeköttetés érdekében, beleértve a DDoS támadások elleni védelmet is.


TP-Link hálózati kártyák

A TP-Link USB hálózati kártyái csatlakoztatják a számítógépedet az internethez vezeték nélküli WiFi hálózat segítségével. A hordozható hálózati kártyák 3.0 és 2.0 USB interfésszel rendelkeznek és egyszerűen csatlakoztathatók a laptophoz vagy számítógéphez. Az asztali PC-hez való tartós installációhoz alkalmasak a PCI Express busszal felszerelt hálózati kártyák, amelyeknek részei a WiFi jel stabil fogadására alkalmas külső antennák. A TP-Link hálózati kártyák támogatják a 802.11a/b/g/n/ac WiFi szabványokat, és a Dual-band rezsimnek köszönhetően akár 1900 Mb/sec átviteli sebességre képesek.


TP-Link powerline

A TP-Link powerline-ok az adatátvitelhez elektromos vezetékeket és 230V-os foglalatokat használnak. Ilyen módon akár 300 m távolságig felváltják az Ethernet kábelek bonyolult szerelvényeit. Minden powerline-nak saját RJ-45 csatlakozója van a modemhez, routerhez, access pointhoz vagy számítógéphez való kapcsolódáshoz. Az adatáramok elérik a maximum 2 Gb/sec sebességet, és nem hiányzik a 128-bites AES adatsifrírozás és a Plug & Play funkció alapján készült egyszerű konfiguráció sem. A TP-Link powerline-ok energiatakarékos rezsimmel vannak ellátva és szolgálhatnak WiFi extenderként is.


A TP-Link hálózati elemek tartozékai

A TP-Link eszközök kínálatában vannak irányított és minden irányú WiFi antennák mindkét sáv - 2,4 és 5 GHZ - támogatásával a routerekhez. A TP-Link kompakt print szerverekkel hirtelen átváltoztathatod a meglévő USB portos nyomtatódat teljes értékű hálózati nyomtatóvá. A média átalakítók megbízhatóan elvégzik a fémes vezetés 100Base-FXport optikai szabvánnyá alakítását. A TP-Link vezeték nélküli cloud IP kamerái ezután lehetővé teszik a távolról való, valós idejű követést és szenzorokkal is rendelkeznek a mozgás és a hang érzékelésére.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot TP-Link hálózatépítésre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282