Riasztórendszerek

Egy megfelelően kiválasztott és gondosan telepített riasztórendszer nagyban hozzájárulhat értékeid védelméhez – legyen szó magántulajdonról, vagy céges vagyontárgyakról.

Az innovatív újításoknak, valamint a folyamatos nyomon követésnek köszönhetően soha nem volt annyira hatékony a személy- és vagyonvédelem, mint napjainkban.

3 előnye annak, ha telephelyeden, irodádban vagy otthonodban riasztórendszer üzemel:

 1. Az illetéktelen behatolás megakadályozása mellett – megfelelő kamerarendszerrel kiegészítve – a (potenciális) elkövető elfogását is megkönnyíti
 2. Már maga a berendezés látványa elijesztheti a bűnözőket
 3. Nyugodtabban alszol majd, ha tudod, hogy értékeid biztonságban vannak

Az általunk kínált riasztórendszer típusok:

Szolgáltatásaink

Riasztórendszer tervezése

A gyengeáramú vagyonvédelmi rendszerek tervezésénél minden apró részletre gondosan odafigyelünk, hiszen csak így garantálható a kifogástalan biztonság.

Mérlegelendő szempontok a riasztórendszerek tervezésénél:

 • Melyek az ingatlan gyenge pontjai?
 • Melyek a kockázatilag legmagasabb besorolású területek?
 • Milyen fokú/típusú védelemre van szükség?

Helyszíni kiszállást és tanácsadást biztosítunk, mely során felmérjük a fő paramétereket, illetve átbeszéljük elképzeléseidet. Már meglévő riasztórendszer felülvizsgálatára, bővítésére is van lehetőség.
A bonyolultabb rendszerek pontos tervdokumentáció szerint készülnek el. Riasztóinkat kérésre megfelelő kamera és- beléptető rendszerrel egészítjük ki.

Kivitelezés, telepítés, beüzemelés

P1safe – A biztonságtechnika szakértője

Miért érdemes minket választanod?

Innovatív védelmi megoldások
A legjobb ár-érték arányú termékek
Az igényeidnek megfelelő vagyonvédelmi rendszert tervezünk számodra

Egyedi riasztórendszer tervezés és kivitelezés

Két teljesen egyforma iroda, telephely vagy családi ház nem létezik, ezért mindig az egyedi tervezés és kivitelezés az egyetlen járható út.

Vezetékes és vezeték nélküli riasztó szett, vezeték nélküli riasztó kamerával – Az eltérő igényekhez más-más biztonságtechnikai termékeket és szolgáltatásokat kínálunk.

Nem csak riasztórendszert telepítünk – a magas fokú szakértelmet is garantáljuk, ami nélkülözhetetlen a megfelelő tervezéshez és kivitelezéshez. A berendezések telepítésére 2 év garanciát vállalunk.

Projektvezetés, tanácsadás, oktatás

Teljes körű vagy részleges projektvezetés gyenge- és erősáramú szakterületeken

Fővállalkozóként akár teljes körű projektvezetési szolgáltatást is igénybe vehetsz cégünknél. Ez az jelenti, hogy az összes lépést koordináljuk, és igény esetén a kivitelezést is elvégezzük. Olyan feladatokat veszünk le a válladról, mint például:

 • A rendszer megtervezése és a költségek kiszámítása
 • A projekt résztevékenységeinek és ütemezésének meghatározása
 • Támogatás az anyag- és eszközbeszerzésben

Kizárólag projektmenedzseri tevékenységre is szerződhetünk, ami a kivitelezést nem foglalja magában. 200 millió forintig terjedő felelősségbiztosításunk extra védelmet és biztonságérzetet ad ügyfeleinknek.

Szakmai tanácsadás és oktatás

Megosztjuk veled szaktudásunkat és 20 évnyi tapasztalatunkat!

A riasztórendszer szakszerű üzemeltetéséhez szükséges ismereteket személyes oktatással közérthető formában, és egy tájékoztató dokumentum kíséretében bocsátjuk a rendelkezésedre.

Kizárólag beüzemeléssel kapcsolatos oktatásokat tartunk, mely során többek között az alábbi területekre térünk ki:

 • riasztórendszerek felhasználásáról
 • a rendszer üzemeltetésének lépéseiről
 • felügyeleti megoldásokról

Karbantartás, üzemeltetés, rendszerfelügyelet

Ha szeretnéd, a rendszer átadását követően is veled maradunk!

Ahhoz, hogy a telepített készülékek mindig megbízhatóan működjenek, nem szabad megfeledkezni a rendszeres karbantartásról. Ez magában foglalja például:

 • a meghatározott időközönként történő ellenőrzéseket, általános felülvizsgálatot
 • a javasolt rendszerfrissítéseket
 • az érzékenység újrakalibrálását
 • a portalanítást, tisztítást
 • az alkatrészek, eszközök cseréjét (pl. elöregedett akkumulátorok, érzékelők)

Köss velünk karbantartási szerződést és élvezd a gyors ügyintézés előnyeit: bármilyen felmerülő probléma esetén azonnali segítséget nyújtunk számodra!

Érdekel
Riasztószerelés, szerviz

Riasztószerelő után keresgélsz? Válassz minket!

Ha a javítás, szervizelés még időben történik, jó eséllyel elkerülheted a súlyosabb problémákat és a költségesebb meghibásodásokat.

Amiben a rendelkezésedre állunk:

szerződéstől függően 0-24 órás hibaelhárítás
csereeszközök biztosítása
online hibabejelentő felület a partnereink részére
más által telepített rendszerek szervizelése, karbantartása
Segítőkész ügyfélszolgálat
Többet szeretnék tudniAjánlatot kérek szerelésre, szervizelésre

Márkák

Márkák, amikkel dolgozunk

Ma már rengeteg riasztórendszer kapható a piacon, melyek között bőven akadnak minőségbeli eltérések. Az elmúlt 20 év tapasztalatai alapján az alábbi márkákat tartjuk a legmegbízhatóbbnak:

Többet szeretnék tudni
 • DSC riasztó rendszer

  DSCA kanadai székhelyű cég több mint 30 éves múlttal rendelkezik a biztonságtechnikai berendezések gyártásában. A DSC legtöbb eszköze moduláris, így azok egyszerűen személyre szabhatók.

  Tovább

 • Paradox riasztó rendszer

  Paradox Security SystemsA paradox riasztó rendszer az ország talán legismertebb és legmegbízhatóbb riasztó rendszer márkája. A kanadai Paradox Security System világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert.

  Tovább

 • Ajax riasztó rendszer

  AjaxAz Ajax termékkínálatában olyan vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek találhatóak, melyek tényleg minden igényt kielégítenek. Olyan okos funkciókkal rendelkeznek, mint az intelligens érzékelés, a QR-kód olvasás, illetve a mobiltelefonnal történő vezérlés.

  Tovább

 • Hikvision riasztó rendszer

  HikvisionA Hikvision az elmúlt két évtizedben hatalmas népszerűségre tett szert a biztonságtechnikai termékek piacán. A 2000 mérnököt magában foglaló kutató- és fejlesztő csapat évről évre újabbnál újabb innovációkkal rukkol elő.

  Tovább

 • Honeywell riasztó rendszer

  HoneywellA szolid megjelenésű Honeywell riasztórendszerek kompakt méretűek és könnyen kezelhetők. Többek között ez az oka annak, amiért a bankok, pénzintézetek előnyben részesítik a márkát.

  Tovább

 • Texecom riasztó rendszer

  TexecomHa ipartelepek, raktárak, logisztikai központok védelméről van szó, a brit Texecom megbízható berendezései remek döntésnek bizonyulnak. Kérj tőlünk tanácsot, és segítünk a megfelelő riasztórendszer kiválasztásában!

  Tovább

DSCHoneywellAjax

Galéria