Innováció a

cégbiztonságtechnikában

Biztonságtechnika vállalatok számára

A P1safe Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2007-ben alapult, számos világmárka műszaki cikkeivel dolgozunk. A biztonságtechnika számos területén beleértve ezekbe a megfigyelő-, behatolásvédelmi-, áruvédelmi-, beléptető-, és munkaerő-ellenőrző rendszereket is. Teljes körű kivitelezést vállalunk a biztonságtechnikai, informatikai és optikai rendszerek számos területén. Folyamatosan megújuló és fejlődő vállalkozás vagyunk, mindig kutatjuk, hogyan lehetnénk még eredményesebbek. Kollégáink állandó továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyünk a biztonságtechnika újdonságai közt, emellett magunk is újításokban gondolkodunk.


Tevékenységi köreink

  • riasztó rendszer tervezése, kivitelezése
  • kamera rendszer tervezése, kivitelezése
  • beléptető rendszer tervezése, kivitelezése
  • informatikai és optikai rendszer tervezése, kivitelezése
  • személykiválasztó rendszer fejlesztése, eladása, kivitelezése
  • napelemes kamera rendszer fejlesztése, bérbeadása, eladása, telepítése

Biztonságtechnika fontossága

Az elmúlt tíz év során munkánk minősége, pontossága, megbízhatósága miatt ismertté váltunk a szakmai ágazaton belül. Megrendelőink száma folyamatosan emelkedik. Az eddigi referenciák, valamint cégünk egyre növekvő hírneve megalapozta a jövendőbeli fejlődés lehetőségét. A tulajdonosi szemlélet kedvező alakulása, a privatizáció, a gazdasági változások és a bűnügyi helyzet romlása olyan irányba befolyásolja a vagyon megőrzéséért felelős személyeket és tulajdonosokat, hogy az eddigieknél többet tegyenek a vagyonuk megőrzéséért. A tervezett biztosítási feltételek és a vagyonvédelmi rendszerek megjelenő szabványa cselekvésre kényszeríti a megrendelőket. Egyre több az igény új berendezésekre, vagy régebben felszerelt, esetleg nem működő készülékek felújítására,szervizelésére.

Célunk a megrendelői igények maximális kielégítése a biztonságtechnika területén. Szolgáltatásaink ennek megfelelően a két fő tevékenységre épülnek. Tervezést, telepítést, karbantartást végző szakembereken kívül elismert szakértőkkel állunk kapcsolatban, így mindkét témakörben szaktanácsadással és szak-véleménykészítéssel is ügyfeleink rendelkezésére állunk.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot cége számára:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282