Biztonságtechnikai rendszerek cégeknek

Céges kamerarendszer javításaA megfelelő riasztórendszerek, biztonsági kamerák, valamint beléptetőrendszerek segítségével a cégek képesek lehetnek azonosítani és megakadályozni az illetéktelen behatolásokat, valamint az emberi mulasztásokat és folyamathibákat.

Célunk a megrendelői igények maximális kielégítése a biztonságtechnika területén.

Nemcsak a lopások vagy rongálások ellen nyújtunk védelmet – szakszerűen telepített eszközeinkkel az értékes adatok és információk jogosulatlan elérése is meggátolható.

Azt tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb az igény az új, modern technikai berendezésekre, vagy a régebben felszerelt, esetleg nem működő rendszerek lecserélésére, modernizálására, szervizelésére.

Tevékenységi köreink:

Tervezést, telepítést, karbantartást végző szakembereken kívül elismert szakértőkkel rendelkezünk, így szaktanácsadással és szakvélemény készítéssel is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Az általunk kínált egyedi rendszerek:

Redsafe logó - P1safe Kft.INNOVÁCIÓNK – REDSAFE SZEMÉLY- ÉS, FOLYAMAT ELLENŐRZŐ ÉS FIGYELŐ RENDSZER →

Minden fontos eszköz egyetlen platformon, megkönnyítve és hatékonyabbá téve az operátorok munkáját. Speciális funkciók, amelyekre egy hagyományos riasztórendszer nem képes.

Greensafe - P1safe Kft.SAJÁT FEJLESZTÉSŰ NAPELEMES KAMERA- ÉS MONITOROZÓ RENDSZER – GREENSAFE →

Saját fejlesztésünk a nap- és szélenergiával működtethető, egyedülálló kamerarendszer. Szinte bárhol elhelyezhető, használatához nincs szükség áramellátásra és/vagy internetelérésre.

Szolgáltatásaink

Céges biztonságtechnikai rendszerek tervezése

Nulladik lépésként kockázatelemzést végzünk, melynek során azonosítjuk, csoportosítjuk és értékeljük a lehetséges veszélyforrásokat. Többek között ez alapján határozzuk meg a szükséges biztonságtechnikai eszközök (kamera-, riasztó- és beléptetőrendszerek) típusát és mennyiségét.

A tervezés során figyelembe vesszük:

 • A védendő területre vonatkozó egyedi biztonságtechnikai elvárásokat, belső folyamatokat
 • A várható beruházási- és üzemeltetési költségeket
 • A vonatkozó életvédelmi- és vagyonvédelmi jogszabályokat, és a GDPR követelményeit
Kivitelezés, telepítés, beüzemelés

P1SAFE – A biztonságtechnika és informatikai megoldások

Miért érdemes minket választanod?

Minőségi szolgáltatások, megbízható szakember csapat
Rendszerintegráció és testre szabott megoldások

Leinformálható, hiteles referenciák

A biztonságtechnikai rendszerek kivitelezése, telepítése és beüzemelése egy fontos stratégiai lépés, amely garantálja a teljes körű védelmet. Cégünk a tervezés és a kivitelezés során rugalmasan alkalmazkodik a specifikus igényekhez.

A rendszereket beüzemelés után sem hagyjuk magára a megbízóinkat. Olyan kiegészítő szolgáltatásokkal tesszük zökkenőmentessé a hosszú távú működtetést, mint a rendszeres karbantartás, vagy a gyors (akár azonnali) hibaelhárítás.

Projektvezetés, tanácsadás, oktatás

Teljes körű vagy részleges projektvezetés gyenge- és erősáramú szakterületeken

Komplex projektvezetési szolgáltatásunk olyan összetett feladatokat foglal magában, mint az erőforrások és a költségvetés meghatározása, vagy a részletes projektterv elkészítése. Anyag- és eszközbeszerzésben is támogatást nyújtunk, továbbá a teljes kivitelezést lebonyolítjuk.

Kizárólag projektmenedzseri tevékenységgel is megbízhatsz minket. 200 millió forintig terjedő felelősségbiztosításunk minimalizálja a kockázatokat és utólagos jogi védelmet garantál ügyfeleinknek.

Szakmai tanácsadás és oktatás

Átfogó, személyre szabott tanácsokkal látjuk el a cégeket: például segítünk a biztonsági stratégiák kidolgozásában, illetve a rendszerek és eszközök optimális kiválasztásában.

Beüzemeléssel kapcsolatos oktatásaink során naprakész, a gyakorlatban egyszerűen hasznosítható információkat adunk át ügyfeleinknek.

Többek között az alábbi kérdésekre adunk választ:

 • mik a hatékony üzemeltetés lépései?
 • milyen felügyeleti megoldások léteznek?
 • adott biztonságtechnikai problémára melyik rendszer a legmegfelelőbb?
 • milyen paraméterekkel, műszaki jellemzőkkel bíró rendszert szükséges kialakítani?

A résztvevők a személyes oktatás mellett folyamatleírásokat is kapnak a legfontosabb információkkal.

Karbantartás, üzemeltetés, rendszerfelügyelet

A biztonságtechnikai eszközök telepítését követően is számíthatsz ránk!

A folyamatos rendszerkarbantartás keretein belül az alábbi feladatokat végezzük el:

 • rendszerellenőrzés és diagnosztika
 • mechanikai tisztítás, alkatrészek és eszközök cseréje, korszerűsítés
 • szoftver- és firmware frissítés, újrakalibrálás

Rendszeres adatmentést és archiválást biztosítunk, valós időben figyelemmel kísérjük a rendszerek állapotát, és szükség esetén beavatkozunk.

Köss velünk karbantartási szerződést és élvezd a gyors ügyintézés előnyeit: bármilyen felmerülő probléma esetén azonnali segítséget nyújtunk számodra!

Érdekel
Szerelés, szerviz

Rendszerkarbantartás és szervizelés 21 év szakértelemmel

Az általunk (vagy más cég által) telepített CCTV kamerák, behatolásjelző rendszerek, vagy beléptetőrendszerek idővel – a magas minőség ellenére is – meghibásodhatnak.

Szakértőink azonosítják a probléma okát, és elvégzik a szükséges cseréket vagy javításokat. Célunk, hogy minimalizáljuk a leállási időt és minél hamarabb helyreállítsuk a rendszert.

kiszállás akár 24 órán belül
segítőkész telefonügyelet
Többet szeretnék tudni

Márkák

Márkák, amikkel dolgozunk

Olyan riasztórendszerekkel, biztonsági kamerákkal, valamint beléptetőrendszerekkel dolgozunk, amelyek más-más műszaki paraméterrel és specifikációval bírnak. Mindig segítünk a megfelelő rendszer kiválasztásában, ami tudásában igazodik a cég igényeihez.

 • Hikvision kamera rendszer

  HikvisionA Hikvision az egyik vezető márka a biztonsági kamerarendszerek területén. Ez a megbízható nemzetközi cég több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik biztonságtechnikai eszközök gyártásában. Egy hikvision kameraszett fő jellemzője az innováció, a tartósság és a praktikus használat.

  Tovább

 • Dahua kamera rendszer

  A 2001-ben alakult cég kamerarendszerek, videófelügyeleti eszközök, valamint egyéb biztonságtechnikai megoldások fejlesztésével foglalkozik. Az egyik legnépszerűbb IP kamera márka a világon, globális piaci részesedését tekintve a Hikvision mögött a második helyen áll.

  Tovább

 • Vivotek kamera rendszer

  Vivotek logóA tajvani Vivotek szintén egy piacvezető gyártó. Minőségi kamerarendszerek széles választékát kínálják, ideértve a beltéri és kültéri, illetve a vezetékes és vezeték nélküli berendezéseket.

  Tovább

 • Axis kamera rendszer

  Dahua logóA svéd Axis Communications nevéhez fűződik a világ első IP kamerájának kifejlesztése 1996-ban. Magas minőségű, innovatív termékeik nagy felbontással és számos intelligens funkcióval rendelkeznek.

  Tovább

 • Intellio kamera rendszer

  Intellio logóEz a nagy múltú hazai gyártó számos célra kínál kamerákat. Az Intellio kamerarendszerek tökéletesen megfelelnek az épületek, parkolók és más nyilvános helyek védelméhez, ugyanakkor ipari környezetben, például a termelési folyamatok felügyeletére is remekül alkalmazhatóak.

  Tovább

 • DSC riasztó rendszer

  DSCA kanadai székhelyű cég több mint 30 éves múlttal rendelkezik a biztonságtechnikai berendezések gyártásában. A DSC legtöbb eszköze moduláris, így azok egyszerűen személyre szabhatók.

  Tovább

 • Paradox riasztó rendszer

  Paradox Security SystemsA paradox riasztó rendszer az ország talán legismertebb és legmegbízhatóbb riasztó rendszer márkája. A kanadai Paradox Security System világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert.

  Tovább

 • Ajax riasztó rendszer

  AjaxAz Ajax termékkínálatában olyan vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek találhatóak, melyek tényleg minden igényt kielégítenek. Olyan okos funkciókkal rendelkeznek, mint az intelligens érzékelés, a QR-kód olvasás, illetve a mobiltelefonnal történő vezérlés.

  Tovább

 • Hikvision riasztó rendszer

  HikvisionA Hikvision az elmúlt két évtizedben hatalmas népszerűségre tett szert a biztonságtechnikai termékek piacán. A 2000 mérnököt magában foglaló kutató- és fejlesztő csapat évről évre újabbnál újabb innovációkkal rukkol elő.

  Tovább

 • Honeywell riasztó rendszer

  HoneywellA szolid megjelenésű Honeywell riasztórendszerek kompakt méretűek és könnyen kezelhetők. Többek között ez az oka annak, amiért a bankok, pénzintézetek előnyben részesítik a márkát.

  Tovább

 • Texecom riasztó rendszer

  TexecomHa ipartelepek, raktárak, logisztikai központok védelméről van szó, a brit Texecom megbízható berendezései remek döntésnek bizonyulnak. Kérj tőlünk tanácsot, és segítünk a megfelelő riasztórendszer kiválasztásában!

  Tovább

Axis logóHoneywellAjax

Galéria