Cégünk

P1safe Kft. biztonságtechnikai tervezés közbenA P1safe Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2007-es megalapítása óta számtalan telepítésben, karbantartásban és szervizelésben vett részt a biztonságtechnika számos területén. Beleértve ezekbe a megfigyelő-, behatolásvédelmi-, áruvédelmi-, beléptető-, és munkaerő-ellenőrző rendszereket is.

Teljes körű kivitelezést vállalunk a biztonságtechnikai, informatikai és optikai rendszerek számos területén.

Kiemelt partnereink közé tartozik a HOPI Hungária Logisztikai Kft., melynek összes telephelyén a biztonsági rendszerek karbantartását és szervizelését cégünk végzi. Emellett már legnagyobb telephelyük részbeni biztonságtechnikai rekonstrukcióját is elvégeztük, új telephelyek esetében pedig a teljes megfigyelő-, behatolás- és beléptető rendszert helyeztük üzembe.

Cégünk részt vett a Tiszalöki és a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet beléptető-, behatolásjelző- és kamera rendszerek biztonságtechnikai kiépítésében. Ezen cégeken belül kiemelt fontosságú a pontos, gyors, diszkrét, és hibátlan munkavégzés. Ezért cégünk nagy tapasztalatra tett szert mindezek betartásában.

A P1safe Kft. alvállalkozóként számos Tesco-Global Zrt., SPAR Magyarország Kft., Auchan Magyarország Kft., JYSK Kft., OBI Hungary Retail Kft., Praktiker Kft. cégcsoportok üzleteiben a biztonságtechnikai rendszerek kivitelezésében és karbantartásában vett és vesz részt napjainkban is.

Cégünk érdekelt a folyamatos fejlődésben, ezért a fejlesztés területén is képviseltetjük magunkat. Jelenleg több termékünk fejlesztés alatt áll, amikkel jobban megfelelhetünk majd a magasabb ügyféligényeknek.

Folyamatosan megújuló és fejlődő vállalkozás vagyunk, mindig kutatjuk, hogyan lehetnénk még eredményesebbek. Kollégáink állandó továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyünk a biztonságtechnika újdonságai közt, emellett magunk is újításokban gondolkodunk.

Összegezve, a P1safe Kft. az alábbi területeken kínál ügyfeleinek megoldásokat:

Referenciáink