Kamera rendszer

telepítés

Kamera rendszer telepítés

Az üzletek tulajdonosainak a legfontosabb kérdése, hogy távolléte alatt vajon mi történik a saját üzletében munkaidőben, hogyan dolgoznak az alkalmazottak, milyenek a vásárlók. A kamera rendszer két fő feladatot lát el, az egyik a dolgozói viselkedés ellenőrzése, a másik pedig a vagyonbiztonság, hogy egy pillanat alatt azonosítani lehessen az elkövető arcát. A Hikvis kamerák felsőfokú ipari minősítéssel vannak ellátva, melyek a legtisztább képet rögzítik.


Ajánlott megfigyelési pontok

  • kasszafigyelés
  • raktárfigyelés
  • eladótér figyelés
  • dolgozói ki/belépési pontok

Gyakori kérdések

  • Távoli elérésre lehetőség van? Igen, van. Interneten okostelefonról, számítógépről díjmentes programmal.
  • Milyen nyelvű a menü? Igen van magyar nyelvű! Sőt a telepítési és a felhasználói leírások is magyar nyelvűek.
  • Riasztás történik cselekmény esetén?Igen, történik. Mozgásérzékeléskor, videójel vesztéskor, hálózati hiba estén szöveges e-mail.
  • Mozgásérzékelés van? Igen, van. Rögzítés csak mozgáskor, területkijelöléssel, állítható érzékenységi szintekkel. Napra, időpontra, kameránként állítható a rögzítőben.

Kamera paraméterei

Egy biztonsági kamera kiválasztásánál fontos, hogy milyen a nappali – éjszakai üzemállapot közti átváltás módja és sebessége, a fénykompenzációk módja és hatékonysága, a menüből történő beállítás lehetősége, a tápellátás módja. A legkisebb fényszintet értjük, ami a kép létrehozásához szükséges. Alacsony környezeti fényszint, vagy teljes sötétség esetén célszerű reflektorokat, vagy az emberi szem által nem látható infrasugárzókat alkalmazni a biztonsági kamerák működési területén.

A kamera egyik fontos jellemzője a képfelbontás. A felbontás a kép részletgazdagságának és élességének mérőszáma. A függőleges felbontás értéke általában adott: 625 sor, ezért a képminőség szempontjából a vízszintes felbontás a meghatározó. A videó megfigyelő rendszerekben alkalmazott színes kamerák horizontális felbontása a kezdetek 330 TV sorához képest ma már akár 700 TV soros is lehet.

A jel/zaj viszony egyaránt szoros összefüggésben van a megvilágítással és a kép minőségével. Egyrészt minél kisebb a megvilágítás, annál zajosabb egy kép, másrészt minél zajosabb egy kép, annál gyengébb a minősége.


595102

M vezeték behúzva

879

Telepítés

25962

Telepített kamera

862

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot kamera rendszerre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282