Kamera rendszer telepítés

Kamera rendszer telepítés

Az üzletek tulajdonosainak a legfontosabb kérdése, hogy távolléte alatt vajon mi történik a saját üzletében munkaidőben, hogyan dolgoznak az alkalmazottak, milyenek a vásárlók. A kamera rendszer két fő feladatot lát el, az egyik a dolgozói viselkedés ellenőrzése, a másik pedig a vagyonbiztonság, hogy egy pillanat alatt azonosítani lehessen az elkövető arcát. A Hikvision kamerák felsőfokú ipari minősítéssel vannak ellátva, melyek a legtisztább képet rögzítik.

Ajánlatot kérek

Ajánlott megfigyelési pontok

 • kasszafigyelés
 • raktárfigyelés
 • eladótér figyelés
 • dolgozói ki- / belépési pontok

Gyakori kérdések

 • Távoli elérésre lehetőség van?
  Igen, van. Interneten okostelefonról, számítógépről díjmentes programmal.
 • Milyen nyelvű a menü?
  Igen van magyar nyelvű! Sőt a telepítési és a felhasználói leírások is magyar nyelvűek.
 • Riasztás történik cselekmény esetén?
  Igen, történik. Mozgásérzékeléskor, videójel vesztéskor, hálózati hiba estén szöveges e-mail.
 • Mozgásérzékelés van?
  Igen, van. Rögzítés csak mozgáskor, területkijelöléssel, állítható érzékenységi szintekkel. Napra, időpontra, kameránként állítható a rögzítőben.
Kérdésem van

Kamera paraméterei

Egy biztonsági kamera kiválasztásánál fontos, hogy milyen a nappali – éjszakai üzemállapot közti átváltás módja és sebessége, a fénykompenzációk módja és hatékonysága, a menüből történő beállítás lehetősége, a tápellátás módja. A legkisebb fényszintet értjük, ami a kép létrehozásához szükséges. Alacsony környezeti fényszint, vagy teljes sötétség esetén célszerű reflektorokat, vagy az emberi szem által nem látható infrasugárzókat alkalmazni a biztonsági kamerák működési területén.

A kamera egyik fontos jellemzője a képfelbontás. A felbontás a kép részletgazdagságának és élességének mérőszáma. A függőleges felbontás értéke általában adott: 625 sor, ezért a képminőség szempontjából a vízszintes felbontás a meghatározó. A videó megfigyelő rendszerekben alkalmazott színes kamerák horizontális felbontása a kezdetek 330 TV sorához képest ma már akár 700 TV soros is lehet.

A jel/zaj viszony egyaránt szoros összefüggésben van a megvilágítással és a kép minőségével. Egyrészt minél kisebb a megvilágítás, annál zajosabb egy kép, másrészt minél zajosabb egy kép, annál gyengébb a minősége.

Ajánlatot kérek