Riasztó rendszer márkák

DSC riasztó rendszer

DSC logoA kanadai székhelyű cég több mint 30 éves múlttal rendelkezik a biztonságtechnikai berendezések gyártásában. A DSC legtöbb eszköze moduláris, így azok egyszerűen személyre szabhatók.

Árajánlatot kérek riasztó rendszerre

Paradox riasztó rendszer

Paradox Security SystemsA paradox riasztó rendszer az ország talán legismertebb és legmegbízhatóbb riasztó rendszer márkája. A kanadai Paradox Security System világszerte a riasztó rendszerek legnagyobb újító, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több mint 100 országba szállítja a riasztó rendszereit. A cég 1989-es alapítása óta a riasztó rendszerek területén a világ egyik vezető cége lett, és a PARADOX riasztó rendszer a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált. Gyors növekedését és folyamatos sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban egyszerűen kezelhető riasztó rendszereinek köszönheti.

Miben más a paradox rendszer?

 • kisállatbarát funkcióval ellátott mozgásérzékelőinek folyamatos fejlesztésével a PARADOX nem csak véd, de a család kedvenceinek szabad mozgását is lehetővé teszi
 • hatékony megoldásokat és információt nyújt, akik régi, elavult rendszerük felújíttatását, bővítését tervezik
 • de még az illetéktelen behatoló mozgási útvonalát is
 • a védett objektumba történő behatolást
 • vezeték nélküli változat is elérhető
 • az üvegtörést, a tűz keletkezését
 • mindent regisztrál és érzékel
 • az ajtók vagy ablakok nyitását
 • vezetékes változat is elérhető
Árajánlatot kérek riasztó rendszerre

Ajax – vezeték nélküli okos riasztó rendszer

AjaxA 2011 óta működő Ajax Systems professzionális riasztó rendszereket fejlesztett ki, kombinálva az innovatív mérnöki tapasztalatokat, a tudást és a technológiatervezését. Több mint 40 mérnök, számítástechnikai szakember és különböző iparági szakember vesz részt új termékek és megoldások kifejlesztésében, amelyek közül öt szabadalmaztatott az Egyesült Államokban.

Az AJAX riasztórendszer 2017. november 22-én elnyerte az “Intruder Alarm Product of the Year” díjat.

Árajánlatot kérek riasztó rendszerre

Miben segít az Ajax riasztó rendszer?

 • Ha távfelügyeleti állomáshoz csatlakoztatja, akkor járőrszolgálat érkezik a riasztásra. Azonnali reakció és tájékoztatás behatolás esetén.
 • a riasztó rendszer számos típusú érzékelőt tartalmaz, amelyek több rétegű védelmet biztosítanak
 • a riasztásjelzést akkor is megkapja az okoseszközére, ha nem tartózkodik otthon
 • a jelzés lehet push értesítés, SMS vagy telefonhívás
 • folyamatos rendszer ellenőrzés
 • megszakítás nélküli működés
 • QR kód olvasót tartalmaz
 • mobil alkalmazás
Árajánlatot kérek riasztó rendszerre

Hikvision riasztó rendszer

HikvisionA Hikvision az elmúlt két évtizedben hatalmas népszerűségre tett szert a biztonságtechnikai termékek piacán. A 2000 mérnököt magában foglaló kutató- és fejlesztő csapat évről évre újabbnál újabb innovációkkal rukkol elő.

Árajánlatot kérek riasztó rendszerre

Honeywell galaxy riasztó rendszer

HoneywellAz amerikai Honeywell vállalat már több mint száz éve a piacon van. Termékei háztartások és vállalatok millióiban teszik biztonságosabbá és egyszerűbbé az életet. Nem csak olyan biztonsági berendezéseket kínál mint a füstjelzők vagy a szén-dioxid érzékelők, amelyek magasabb szintre emelik a lakás kényelmét és biztonságát. Applikáció segítségével a naplózott riasztás és hiba események, valamint az általános készülékállapot kinyerése, és továbbítása okos készülékre. Könnyű telepíteni, modern, kis méretű, kompakt kialakítású, esztétikusan elhelyezhető, alig észrevehető.

Árajánlatot kérek riasztó rendszerre

Texecom riasztó rendszer

TexecomA Texecom 1986-ban, az akkori igényeknek kitűnően megfelelő Pulscan érzékelő gyártására alakult, mint amolyan „egy termékes“ manufaktúra. Eredetileg csak a Észak-Nyugat Anglia vagyonvédelmi telepítőit szolgálták ki. A Pulscan hamar kivívta a helyi telepítők széles körű elismerését. Ipartelepek, épületkomplexumok, raktárak és telephelyek esetében komoly figyelmet kell fordítani hiszen nem csak a beltéri védelemre és a nyílászárók védettségére, de a kültéri védelemre is, hiszen nem csak épületen belül találhatóak értékek, ezért ajánljuk a Texecom riasztót a nagyvállalkozásoknak. Azonnal küldi az értesítést riasztás esetén a megjelölt szervezethez. Vezetékes és vezeték nélküli formában is elérhető. Megbízhatóan és vakriasztás mentesen működik. Mivel nincs két egyforma épület és nincs két egyforma igény, ezért nem lehet két egyforma riasztó rendszer sem. Ezért olyan riasztó rendszer kiépítésére van szüksége, ami az adott helyszínen hatékony, ami alkalmazkodik az otthonához, vállalkozásához, életviteléhez és családjához.

Árajánlatot kérek riasztó rendszerre