Strukturált

hálózatok

Miben tud a cégünk segíteni önnek?

 • teljes körű tanácsadás
 • egyedei rendszerek kialakítása
 • 5 év garanciát vállalunk a munkánkra
 • meglévő rendszerek bővítése, fejlesztése
 • helyszíni felmérés és ajánlatkészítés kivitelezés előtt
 • IT biztonsággal kapcsolatos kivitelezések, megoldások
 • új informatikai, optikai hálózatok tervezése, kivitelezése
 • hosszútávú szerviz és karbantartást azonnali munkavégzésre
 • hálózatok tesztelése, végpontok mérése, tesztelése, jegyzőkönyv készítése

Biztonságtechnika és informatika kapcsolata

A mai világban a biztonságtechnika már javarészt informatikai hálózati alapokra épül. Ezért úgy gondoltuk, hogy megfelelő szakmai felkészülés mellett elengedhetetlen a strukturált és optikai hálózatok építése a biztonsági rendszerek számára is.

Fő küldetésünknek éreztük, hogy a rendszereinket az IT hálózat biztonságnak megfelelően tervezzük, kivitelezzük.

A mai világ egyik leggyorsabban fejlődő ágazata az optikai adatátvitel, amely biztosítja a biztonsági rendszerek megfelelő adatátvitelét, mivel minél nagyobb és jobb minőségi kamerák jelennek meg a piacon annál nagyobb az az adatmennyiség, amit további kell a hálózaton.


Mit jelent a strukturált hálózat?

A strukturált hálózat egy univerzális hálózati rendszer, amely általában minden olyan munkaállomást, szervert, nyomtatót és telefont önálló vezeték köt össze egy központi egységgel. A felhasználó, a hálózaton belül tetszése szerint megválaszthatja, hogy melyik csatlakozó(aljzatot) milyen szolgáltatásra szeretné használni.

A végponti csatlakozókat fali kábelek kötik össze a központi rendezővel így a hálózati eszközeinknél van lehetőség cserére, illetve a hálózatunk sokkal egyszerűbben bővíthető. Strukturált hálózat digitális jeleket továbbítanak, azaz adatforgalom típusúak.

A központosított csillagpontos rendszernek egyik nagy előnye, hogy a meghibásodás következményei kevésbé súlyosak, mint a hagyományos busz vagy gyűrű topológiás rendszereknél. Az esetleges hibák feltárását és javítását is lényegesen leegyszerűsíti, ill. tartalék végpontok segítségével az átterhelés gyorsan biztosítható.

Egy jól tervezett rendszernél nem okoz problémát a munkatársak és a felhasználói állomások növekedése, a megváltozott igényének kiszolgálása. A hálózatok tervezésének aranyszabálya a túlméretezés. Általában az aktuális igénynél 30-50%-kal több hálózati végpontot terveznek az irodákba, de csövezéskor az 50%-os is lehet a túlméretezés. Miért? Mert a technológia is fejlődik, egyre gyorsabban válnak elérhetővé új eszközök. De legfőképpen azért, hogy bővítéskor ne legyenek plusz költségek új kiépítésre és ne kelljen újra tervezni a hálózatot.


Strukturált hálózatok kivitelezése

Saját minőségi szerszámaink, berendezéseink, mérőműszereink, szakembereink garantálják a gyors és hatékony munkavégzést. A jól átgondolt, üzembiztos rendszerek kivitelelését.

Az ügyfelek igényeihez (létszám, környezeti hatások, felhasználás) leginkább illeszkedő, optimalizált hálózatot hozunk létre, a maximálisan szükséges és elégséges eszközökkel, végpontokkal.

A megfelelő kivitelezés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a munka kivitelezésére esztétikumára, figyelve a megrendelő igényeire.

A kivitelezések befejezése után cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy az általunk telepített rendszereket szerződés szerint karbantartsa és elvégezzük a szükséges szervizeket. Legyen szó rendszerfrissítésekről vagy hibákról.


Teljes rendszer kivitelezés előnyei

 • egy kivitelező felel több projektért (informatika és biztonságtechnika), ez Önnek kevesebb idegeskedéssel, megbeszélésekkel és költséggel jár
 • információkat közvetlenül a projektmenedzserünktől kapja nem az alvállalkozóktól
 • egyszerűbb a jövőbeni szervizelés és karbantartás

14520

M hegesztett vezeték

482

Telepítés

9310

Optikai hegesztés száma

479

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot informatikai strukturált hálózatépítésre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282