Strukturált hálózatok

Miben tud a cégünk segíteni önnek?

 • teljes körű tanácsadás
 • egyedei rendszerek kialakítása
 • 5 év garanciát vállalunk a munkánkra
 • meglévő rendszerek bővítése, fejlesztése
 • helyszíni felmérés és ajánlatkészítés kivitelezés előtt
 • IT biztonsággal kapcsolatos kivitelezések, megoldások
 • új informatikai, optikai hálózatok tervezése, kivitelezése
 • hosszútávú szerviz és karbantartást azonnali munkavégzésre
 • hálózatok tesztelése, végpontok mérése, tesztelése, jegyzőkönyv készítése
Árajánlatot kérek hálózat telepítésére

Biztonságtechnika és informatika kapcsolata

A mai világban a biztonságtechnika már javarészt informatikai hálózati alapokra épül. Ezért úgy gondoltuk, hogy megfelelő szakmai felkészülés mellett elengedhetetlen a strukturált és optikai hálózatok építése a biztonsági rendszerek számára is.

Fő küldetésünknek éreztük, hogy a rendszereinket az IT hálózat biztonságnak megfelelően tervezzük, kivitelezzük.

A mai világ egyik leggyorsabban fejlődő ágazata az optikai adatátvitel, amely biztosítja a biztonsági rendszerek megfelelő adatátvitelét, mivel minél nagyobb és jobb minőségi kamerák jelennek meg a piacon annál nagyobb az az adatmennyiség, amit további kell a hálózaton.

Mit jelent a strukturált hálózat?

A strukturált hálózat egy univerzális hálózati rendszer, amely általában minden olyan munkaállomást, szervert, nyomtatót és telefont önálló vezeték köt össze egy központi egységgel. A felhasználó, a hálózaton belül tetszése szerint megválaszthatja, hogy melyik csatlakozó(aljzatot) milyen szolgáltatásra szeretné használni.

A végponti csatlakozókat fali kábelek kötik össze a központi rendezővel így a hálózati eszközeinknél van lehetőség cserére, illetve a hálózatunk sokkal egyszerűbben bővíthető. Strukturált hálózat digitális jeleket továbbítanak, azaz adatforgalom típusúak.

A központosított csillagpontos rendszernek egyik nagy előnye, hogy a meghibásodás következményei kevésbé súlyosak, mint a hagyományos busz vagy gyűrű topológiás rendszereknél. Az esetleges hibák feltárását és javítását is lényegesen leegyszerűsíti, illetve tartalék végpontok segítségével az átterhelés gyorsan biztosítható.

Egy jól tervezett rendszernél nem okoz problémát a munkatársak és a felhasználói állomások növekedése, a megváltozott igényének kiszolgálása. A hálózatok tervezésének aranyszabálya a túlméretezés. Általában az aktuális igénynél 30-50%-kal több hálózati végpontot terveznek az irodákba, de csövezéskor az 50%-os is lehet a túlméretezés. Miért? Mert a technológia is fejlődik, egyre gyorsabban válnak elérhetővé új eszközök. De legfőképpen azért, hogy bővítéskor ne legyenek plusz költségek új kiépítésre és ne kelljen újra tervezni a hálózatot.

Árajánlatot kérek hálózat telepítésére

Strukturált hálózatok kivitelezése

Saját minőségi szerszámaink, berendezéseink, mérőműszereink, szakembereink garantálják a gyors és hatékony munkavégzést. A jól átgondolt, üzembiztos rendszerek kivitelelését.

Az ügyfelek igényeihez (létszám, környezeti hatások, felhasználás) leginkább illeszkedő, optimalizált hálózatot hozunk létre, a maximálisan szükséges és elégséges eszközökkel, végpontokkal.

A megfelelő kivitelezés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a munka kivitelezésére esztétikumára, figyelve a megrendelő igényeire.

A kivitelezések befejezése után cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy az általunk telepített rendszereket szerződés szerint karbantartsa és elvégezzük a szükséges szervizeket. Legyen szó rendszer frissítésekről vagy hibákról.

Teljes rendszer kivitelezés előnyei

 • egy kivitelező felel több projektért (informatika és biztonságtechnika), ez Önnek kevesebb idegeskedéssel, megbeszélésekkel és költséggel jár
 • információkat közvetlenül a projektmenedzserünktől kapja nem az alvállalkozóktól
 • egyszerűbb a jövőbeni szervizelés és karbantartás
Árajánlatot kérek hálózat telepítésére