Mikrotik hálózati rendszer

A MikroTik néven ismert, egy lettországi hálózati eszközöket és szoftvert gyártó cég. A társaság vezeték-nélküli termékeket, elsősorban routereket és hozzákapcsolódó szoftvert értékesít. A társaság 1995-ben alakult. Fő termékük a RouterOS hálózati szoftver, melynek funkciói közé tartozik a tűzfalszabályok beállítása, VPN-szerver és klienskezelés, sávszélesség-szabályozás, vezeték nélküli hozzáférési pont, valamint egyéb routolt és kapcsolt hálózatok adminisztrálása. A MiroTik szoftver ISO Linux alapú, önállóan működik, azaz operációs rendszer is egyben.


Mikrotik Router

A kétsávos Wi-Fi hozzáférési pont (AP)egy kettős láncú vezeték nélküli hálózatot hoz létre a 2,4 GHz-es és az 5 GHz frekvenciákon. A Mikrotik routerboard 5 db Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, amelyek közül az egyik port használható internetkapcsolat létrehozásához és injektor általi passzív PoE tápellátáshoz. Ennek köszönhetően az AP távoli helyeken is telepíthető. Ezenkívül az USB port használható külső tároló vagy 4G LTE modem csatlakoztatására. A Mikrotik routerboard előre van konfigurálva, hogy csak az internetkábelt, illetve a tápellátást kelljen csatlakoztatni.


Mikrotik Switch

A Mikrotik switcheket 24 Gigabit portot és 2 SFP portot tartalmaznak 1.25G és 10G SFP+ támogatással. A kapcsoló a SwOS operációs rendszerrel működik, amelyet kifejezetten a MikroTik Switch termékekhez fejlesztettek. A SwOS webböngészőből konfigurálható, és a kapcsolóvezérlés minden alapvető funkcióját kezeli. Lehetővé teszi a portok átirányításának kezelését, MAC-szűrő alkalmazását, a VLAN konfigurálását, a kommunikáció tükrözését, a sávszélesség korlátozását és néhány MAC és IP fejléc mező módosítását is. A PoE (adatkábelen keresztüli) tápellátásnak köszönhetően tökéletes nehezen elérhető helyekre való telepítéshez is.


Mikrotik cAP

A Mikrotik cAP lite olyan nyilvános helyekre biztosít WIFI hozzáférési pontot mint például éttermek, szállodák, repülőterek, bevásárlóközpontok és még sok más. Természetesen, otthoni vagy irodai használatra is alkalmas. Telepíthető mennyezetre vagy falra. A készülék 802.11b/g/n WiFi szabvánnyal, 2 × 2 MIMO támogatással, WiFi roaminggal és L4 licenccel működő RouterOS operációs rendszerrel is rendelkezik. A tápellátás etherneten keresztül (PoE) vagy a hálózati adapter segítségével oldható meg. Ez a hozzáférési pont támogatja a CAPsMAN központi felügyeletet, amely lehetővé teszi a hozzáférési pontok egy helyről történő beállítását.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Mikrotik hálózatépítésre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282