Riasztó szerelés

Siófokon

Riasztórendszer Siófok

A riasztórendszer nem előre dobozolt, készen kapható rendszer, összeállítása és elrendezése minden ingatlan esetében más és más. Éppen ezért komoly tévhit az is, hogy a riasztórendszer telepítését nem szükséges szakemberekre bízni, hiszen kismillió – egy laikus számára akár lényegtelennek tűnő – szempontot kell figyelembe venni egy ilyen munka során. Szakembereink pontos,precíz munkát végeznek a riasztóval. Ezért fontos számunkra hogy Siófok vonzáskörzetében vállaljuk a riasztórendszer megtervezését,kiépítését.


Forduljon hozzánk bizalommal Siófokon

Cégünk a P1safe Kft több éves szakmai tapasztalattal rendelkezve nyújt leendő Siófokon és meglévő ügyfelei részére segítséget és megoldást! Ha Ön sem szeretne a károsult személyek csoportjába tartozni, a legjobb helyen jár oldalunkon!A megfelelő biztonságtechnikai, vagyonvédelmi rendszert (legyen szó riasztórendszerről, vagy kamerás megfigyelő rendszerről) építhessük ki Siófokon otthonukban, üzletükben vagy egyéb ingatlanuknál.


Siófoki riasztórendszer karbantartása

Célunk a Siófoki hibák megelőzése, ezért a karbantartás során a rendszert, a használaton túl nagyobb igényeknek vetjük alá, hogy hibák a karbantartás során előjöjjenek és javítani is tudjuk őket. Egyéni megállapodás függvényében ügyfeleinknek lehetősége van a rendszeres karbantartás igénylésére, melyek esetében a Siófoki telepített rendszerekre a törvényi kötelezettségeinket meghaladó garanciális szolgáltatásokat vehet igénybe.Mivel fontosnak tartjuk a biztonságot, célunk, hogy a már meglévő Siófoki biztonsági, hálózati rendszerek esetében folyamatos szoftverfrissítést hajtsunk végre.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282