Riasztó szerelés

országosan

Texecom riasztó rendszer

A Texecom, 1986-ban, az akkori igényeknek kitűnően megfelelő Pulscan érzékelő gyártására alakult, mint amolyan „egytermékes“ manufaktúra. Eredetileg csak a Észak-Nyugat Anglia vagyonvédelmi telepítőit szolgálták ki. A Pulscan hamar kivívta a helyi telepítők széles körű elismerését. Ipartelepek, épületkomplexumok, raktárak és telephelyek esetében komoly figyelmet kell fordítani hiszen nem csak a beltéri védelemre és a nyílászárók védettségére, de a kültéri védelemre is, hiszen nem csak épületen belül találhatóak értékek, ezért ajánljuk a Texecom riasztót a nagyvállalkozásoknak. Azonnal küldi az értesítést riasztás esetén a megjelölt szervezethez. Vezetékes és vezeták nélküli formában is elérhető. Megbízhatóan és vakriasztás mentesen működik. Mivel nincs két egyforma épület és nincs két egyforma igény, ezért nem lehet két egyforma riasztó rendszer sem. Ezért olyan riasztó rendszer kiépítésére van szüksége, ami az adott helyszínen hatékony, ami alkalmazkodik az otthonához, vállalkozásához, életviteléhez és családjához.


Texecom riasztó

A Texecom riasztó központ család számos perifériával rendelkeznek, melyek hasznos kényelmi és biztonságfokozó kiegészítői meglévő vagy új Texecom biztonsági rendszerének. A perifériák alkalmazásával lehetőség nyílik mobiltelefonos távvezérlésre, kamerák rendszerbe integrálására, internetes távkapcsolatra, IP alapú távfelügyeleti átjelzésre. A mobiltelefonos modul SMS üzenetek küldését fogadását teszi lehetővé, egyben távvezérlést biztosít a rendszeréhez. A rádiós modul vezeték-nélküli érzékelők és más rádiós eszközökkel való bővítést biztosít, utólagos kábelhálózat kiépítése nélkül. A kimeneti modulokkal épületvezérlési vagy intelligens ház kapcsolatot hozhatunk létre.


A legfelhasználóbarátabb riasztó rendszer

Magasabb felhasználói igényeket a beléptető modul és a beléptető rendszerbe való integráció lehetősége elégítheti ki.  Megbízhatóan és vakriasztás mentesen működik. Mivel nincs két egyforma épület és nincs két egyforma igény, ezért nem lehet két egyforma riasztó rendszer sem. Ezért olyan riasztó rendszer kiépítésére van szüksége, ami az adott helyszínen hatékony, ami alkalmazkodik az otthonához, vállalkozásához, életviteléhez és családjához.


486512

Méter vezeték behúzva

321

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

332

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Texecom riasztóra:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282