Kamera márkák

Hikvision kamera

HikvisionA Hikvision a világ legnagyobb kutató- és fejlesztő csapatával – több mint 2000 mérnököt alkalmaz – és világszínvonalú gyártósorokkal rendelkezik. A Hikvision partnerei számára csúcstechnológiával készült, világszínvonalú termékeket biztosít. Ár/érték arányban nagyon kedvező, használata egyszerű, az internetes és helyi kezelőfelületek magyar nyelvűek és nem utolsó sorban hosszú évekig megbízhatóan működnek. A kamera rendszerek adatrögzítő egységei, megfigyelő eszközei a térfigyelő kamerák is a prémium kategóriába sorolhatóak, tiszta és éles képet jelenítenek meg.

A Hikvision arcfelismerő kamerák képesek lehetőséget biztosítani kameraképen feltűnő arcok felismerésére és rögzítésére, arckövetésre valamint a rögzített arcok osztályozására. Kiemelkedő eredményeket szolgáltat határvédelmi és városi térfigyelő rendszerekben.

Folyamatelemzés segítségével a kamerák képesek a képen áthaladó személyek követésére, hasznos információkkal szolgálhatnak a vásárlók kedvelt helyeinek, útvonalainak felmérésében. A megnövekedett vásárlószám hatékonyabb kiszolgálása érdekében hatékonyabban tervezhetnek az üzletláncok.

A továbbfejlesztett ANPR kamerák képesek megkülönböztetni a járműveket az emberektől, bokroktól, vagy más objektumtól. A rendszámok keresése és azonosítása csak a gépjármű felismerését követően történhet meg.

Árajánlatot kérek kamera rendszerre

Vivotek kamera

Vivotek logóA VIVOTEK 2000 februárjában jött létre. Azóta a VIVOTEK a biztonságtechnikai márkák vezető szereplői közé nőtte ki magát. A VIVOTEK célja a partnereivel hosszú távon együttműködve biztosítani a folyamatos növekedést, hogy egy biztonságosabb társadalmat hozhassanak létre. A VIVOTEK termékei és megoldásai a biztonságot hozza el az emberek számára az egész világon, ez a felelősségvállalás megköveteli a környezeti fenntarthatóságot is.

Minden olyan terület megfigyelésére alkalmas ahol nagy nyílt területek megfigyelése a cél, mint például repterek, parkolók vagy akár kiskereskedelmi egységek, irodák. WDR funkció segítségével tökéletes képet kapunk abban az esetben is, amikor a megfigyelt területen nagyon eltérnek a fényviszonyok. A pixel kalkulátor funkció biztosítja számunkra a tökéletes képet minden esetben. Rendszerük időjárásálló házban kapott helyet, így fokozva felhasználási lehetőségeit.

A Vivotek kamera beépített micro SD / SDHC foglalatot tartalmaz,mely nagy hasznunkra lehet abban az esetben, ha a külső rögzítés valamilyen oknál fogva megszakadt, hiszen vandalizmus esetén fény derülhet a rongáló arcára is. Támogatja a valós idejű H.264, MPEG-4 és MJPEG technológiákat, így biztosítva a fájl méretének jelentős csökkenését.

Árajánlatot kérek kamera rendszerre

Dahua kamera

Dahua logóA Dahua Technology a világ egyik vezető gyártója a megfigyelő rendszerek piacán. A második legnagyobb a piaci részesedése ezen a területen és negyedik a globális termékpalettát nézve világszinten, valamint hazánkban is közkedvelt márka a telepítők körében.

A Dahua kamera beépített mikrofont tartalmaz mely alkalmas hangfelvételre is az üzletben a megfigyelésen, felvétel rögzítésen kívül. Tökéletes 105 fokos képet kapunk. Éjszakai üzemmódot is tartalmaz, könnyen,hatékonyan vált át. FullHD 1920×180 képfelbontásban dolgozik.

Képes mozgásérzékelésre rögzíteni a képet, így kevesebb tárhelyet foglal, mint amikor folyamatos rögzítésre kerül a sor. Fontos szempont ha 30 napos rögzítést szeretnénk elérni. Beltérre és kültérre is alkalmazható. Különböző feladatokra, más-más fejlesztéssel megtalálhatóak, a hatékonyság elérése érdekében.

Árajánlatot kérek kamera rendszerre

Intellio kamera

Intellio logó

Az Intellio Technologies Zrt. egy IP alapú kamerákat és kamera rendszereket gyártó magyar cég, melyet 2005-ben alapítottak magyar szakemberek azzal a céllal, hogy a digitális kamera képek elemzésének lehetőségét kihasználva, intelligens kamerákat hozzanak létre. Ennek eredményeképp a cég 2005-ben a világon elsőként jelentetett meg intelligens fedélzeti detektorokkal (VCA) rendelkező, sorozatban gyártott biztonsági kamerákat. A vállalat kizárólag megapixeles felbontású IP kamerákat gyárt. A világon az elsők között megkapta az ONVIF Profile S minősítést.

Az Intellio kamerák felbontása 1.3 és 12 megapixel között lehet. Kivitelüket tekintve kapható bokszkamera, vandálbiztos minidóm- és dómkamera valamint csőkamera. A csőkamerák és egyes (mini) dómkamerák IR megvilágítással is és távvezérelhető objektívekkel rendelhetőek. Az Intellio új Initio kameráit masszív felépítés és letisztult design jellemzi. 35 méterig hatékony IR megvilágításnak köszönhetően akár éjszakai üzemmódban, rossz fényviszonyok mellett is. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

A kezelőszoftvert teljes mértékben a cég saját maga fejleszti, egyedülálló filozófiában. A kialakításakor fontos szempont volt a lehető legkisebb sávszélesség igény, a gyors kereshetőség és a cég által forradalmasított fedélzeti intelligencia maximális kihasználhatósága.

Árajánlatot kérek kamera rendszerre

Axis kamera

Axis logóAxis Communications bemutatta a világ első IP kameráját, Martin Gren és Carl-Axel Alm találmányát, amely megváltoztatta a videós megfigyelés, a biztonsági kamerás rendszerek világát. Az Axis a videós megfigyelés szegmensében a kamera mellett meghatározó technológiákat fejlesztett ki, amelyek egyebek között csökkentik a videójelek továbbításához szükséges sávszélességet (Axis’ Zipstream Technology), javítják a képminőséget mostoha fényviszonyok között (Lightfinder Technlogy, Wide Dynamic Range, OptimizedIR).

Az AXIS M1004-W beltéri, vezeték nélküli kamerája olyan felhasználási területekre hivatott, ahol a költség és rendszer rugalmassága kulcsfontosságú tényező. A Wi-Fi Protected Setup protokoll használata leegyszerűsíti a logikai biztonsági beállításokat a vezeték nélküli hálózatokban. A telepítést végzők ezzel időt takarítanak meg és könnyen állíthatnak be nagy biztonságú hálózatot a Wi-Fi-vel lefedett területeken, ahol az Ethernet kábelezés nem lehetséges.

A kamera rendelkezik egy nyomógombbal, amely a felhasználóbarát, nagy biztonságú és könnyű WLAN párosítást biztosítja. Ugyanakkor a HDTV videót megbízhatóan továbbítja a vezeték nélküli hálózaton. Kisebb vállalkozások, lakossági felhasználók egy kedvező árú és könnyen használható megoldást kapnak videomegfigyelési igényeikre.

Árajánlatot kérek kamera rendszerre