Kamera

márkák

Vivotek kamera

A VIVOTEK 2000 februárjában jöt létre. Azóta a VIVOTEK a biztonságtechnikai márkák vezető szereplői közé nőtte ki magát. A VIVOTEK célja a partnereivel hosszú távon együttműködve biztosítani a folyamatos növekedést, hogy egy biztonságosabb társadalmat hozzhassanak létre. A VIVOTEK termékei és megoldásai a biztonságot hozza el az emberek számára az egész villágon, ez a felelősségvállalás megköveteli a környezeti fenntarthatóságot is.

Minden olyan terület megfigyelésére alkalmas ahol nagy nyílt területek megfigyelése a cél, mint például repterek, parkolók vagy akár kiskereskedelmi egységek, irodák. WDR funkció segítségével tökéletes képet kapunk abban az esetben is, amikor a megfigyelt területen nagyon eltérnek a fényviszonyok. A pixel kalkulátor funkció biztosítja számunkra a tökéletes képet minden esetben. Rendszerük időjárásálló házban kapott helyet, így fokozva felhasználási lehetőségeit.

A Vivotek kamera beépített micro SD/SDHC foglalatot tartalmaz,mely nagy hasznunkra lehet abban az esetben, ha a külső rögzítés valamilyen oknál fogva megszakadt, hiszen vandalizmus esetén fény derülhet a rongáló arcára is. Támogatja a valós idejű H.264, MPEG-4 és MJPEG technológiákat, így biztosítva a file méretének jelentős csökkenését.


595102

M vezeték behúzva

879

Telepítés

25962

Telepített kamera

862

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Vivotek kamera rendszerre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282