Kamera

márkák

Intellio kamera

Az Intellio Technologies Zrt. egy IP alapú kamerákat és kamera rendszereket gyártó magyar cég, melyet 2005-ben alapítottak magyar szakemberek azzal a céllal, hogy a digitális kameraképek elemzésének lehetőségét kihasználva, intelligens kamerákat hozzanak létre. Ennek eredményeképp a cég 2005-ben a világon elsőként jelentetett meg intelligens fedélzeti detektorokkal (VCA) rendelkező, sorozatban gyártott biztonsági kamerákat. A vállalat kizárólag megapixeles felbontású IP kamerákat gyárt. A világon az elsők között megkapta az ONVIF Profile S minősítést.

Az Intellio kamerák felbontása 1.3 és 12 megapixel között lehet. Kivitelüket tekintve kapható bokszkamera, vandálbiztos minidóm- és dómkamera valamint csőkamera. A csőkamerák és egyes (mini)dómkamerák IR megvilágítással is és távvezérelhető objektívekkel rendelhetőek. Az Intellio új Initio kameráit masszív felépítés és letisztult design jellemzi. 35 méterig hatékony IR megvilágításnak köszönhetően akár éjszakai üzemmódban, rossz fényviszonyok mellett is. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas

A kezelőszoftvert teljes mértékben a cég saját maga fejleszti, egyedülálló filozófiában. A kialakításakor fontos szempont volt a lehető legkisebb sávszélesség igény, a gyors kereshetőség és a cég által forradalmasított fedélzeti intelligencia maximális kihasználhatósága.


595102

M vezeték behúzva

879

Telepítés

25962

Telepített kamera

862

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Intellio kamera rendszerre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282