Kamera

márkák

Hikvision kamera

A Hikvision a világ legnagyobb kutató- és fejlesztő csapatával – több mint 2000 mérnököt alkalmaz - és világszínvonalú gyártósorokkal rendelkezik. A Hikvision partnerei számára csúcstechnológiával készült, világszínvonalú termékeket biztosít. Ár/érték arányban nagyon kedvező, használata egyszerű, az internetes és helyi kezelő felületek magyar nyelvűek és nem utolsó sorban hosszú évekig megbízhatóan működnek. A kamera rendszerek adatrögzítő egységei, megfigyelő eszközei a térfigyelő kamerák is a prémium kategóriába sorolhatóak, tiszta és éles képet jelenítenek meg.

A Hikvision arcfelismerő kamerák képesek lehetőséget biztosítani kameraképen feltűnő arcok felismerésére és rögzítésére, arckövetésre valamint a rögzített arcok osztályozására.Kiemelkedő eredményeket szolgáltat határvédelmi és városi térfigyelő rendszerekben.

Folyamatelemzés segítségével a kamerák képesek a képen áthaladó személyek követésére, hasznos információkkal szolgálhatnak a vásárlók kedvelt helyeinek, útvonalainak felmérésében. A megnövekedett vásárlószám hatékonyabb kiszolgálása érdekében hatékonyabban tervezhetnek az üzletláncok.

A továbbfejlesztett ANPR kamerák képesek megkülönböztetni a járműveket az emberektől, bokroktól, vagy más objektumtól. A rendszámok keresése és azonosítása csak a gépjármű felismerését követően történhet meg.


595102

M vezeték behúzva

879

Telepítés

25962

Telepített kamera

862

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Hikvision kamera rendszerre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282