Vezeték nélküli kamera rendszer

Vezeték nélküli kamera rendszer

A biztonsági megfigyelő kamerák elterjedésével és a technológia fejlődésével egyre szélesebb körű elvárások képződnek. A hagyományos ingatlanon belüli és kívüli személy és érték védelem kialakításánál a biztonsági rendszerekkel szemben támasztott fő követelmény természetesen még mindig a hathatós megfigyelés és az illetéktelen behatolók elrettentése az elsődleges. Az egyik ilyen speciális kérés lehet, hogy az ingatlanban ne kelljen vezetékezni a rendszert, ne csúfítsák az összhatást különböző irányba futó kábelek. Ennek megoldására fejlesztették ki a mérnökök az IP kamera wifi változatát.

Miért népszerű a wifis változat?

  • gyors és egyszerű kiépítést biztosít
  • rendelkezik kétirányú hangátvitellel
  • családi házakban könnyű,egyszerű megoldást jelent
  • a legtöbb eszköz rendelkezik beépített tárhellyel (SSD)
  • alap felbontástól kezdve akár a több megapixeles felbontásig
  • képes folyamatos vagy esemény (mozgás, riasztás) alapú rögzítésre

Tévhit

Megfizethetetlen

Sokan úgy vélik, hogy a biztonsági kamerák csak a kiváltságosok „ajándéka”. Ki ne hallotta volna már, hogy „Biztos gazdagok, ha kamerák vannak a házán”. Ami igaz, az igaz. Sokáig valóban így volt. De mint minden, a vagyonvédelem világa is nagyot változott. Napjainkban bárkinek lehet saját kamera rendszere. Igen, kedves olvasó. Akár Önnek is. Mi? Hogy megfizethetetlen? Nos, nézzen körbe otthonában. Számolja meg, hogy mennyi értéke is van. Vegye figyelembe az anyagiak mellett az érzelmi értékeket is. Nos? Most, pedig vegye a bátorságot és írjon a P1safe-nek, és kérjen szakértőiktől tanácsot. Rá fog jönni, hogy „ez tényleg nem megfizethetetlen”.

Bonyolult, nehezen kezelhető

Mit tart bonyolultnak? Maga a rendszer összetett, de Önnek nem kell a teljes technológia ismeretével rendelkeznie. Ebben segítenek a P1safe munkatársai. Ön elmondja, hogy mit szeretne, és a cég munkatársai mindent részletesen elmagyaráznak. Miután a rendszer telepítésre kerül, észre fogja venni, hogy a használata gyerekjáték.

Megvéd a betörőktől

El kell keserítenünk azokat, akik úgy gondolják, hogy a biztonsági kamera rendszer teljes védelmet fog nyújtani a betörők ellen. Aki ilyet állít, az erősen csúsztatja az igazságot. Az viszont igaz, hogy a kamera rendszerek felszerelésével nagyon nagymértékben „lekerülhet” a betörők „listájáról”. Ez az egyik célja a biztonsági kameráknak. A megelőzés mindig kevesebbe kerül, mint a kárelhárítás. Ahogy a mondás is tartja: „Utólag könnyű okosnak lenni”. De miért kellene utólag? Gondoljon picit előre. Érdemes megelőzni a megelőzhetőt (már amennyire lehet).