Biztonságtechnikai

szakértőink

Ismerje Meg Csapatunkat!

Perusza Péter
Ügyvezető

Több, mint tíz éves biztonságtechnikai tapasztalattal rendelkezem. Mind telepítésekben, tervezésben és különböző telephelyek teljes biztonságtechnikai kivitelezésében. Célom ügyfeleink számára biztosítani a biztos és minél precízebb kivitelezést az álltaluk megfogalmazott igények szerint.

Kerekes Máté
Vezető mérnök

Sok éves tapasztalattal rendelkezem biztonságtechnikai projektek kivitelezésében tervezésében. Célom a folyamatos ügyfélelégedettség növelés.

Kása Gábor
Fejlesztési vezető

Több éves technikai tapasztalattal rendelkezem biztonságtechnikai eszközökkel és rendszerek tervezésében. Célom a folyamatos fejlődés követése és, hogy cégünk kivegye a részét ebből a fejlődésből.

Bundy Dávid
Felelős projekt vezető

Jelenleg villamos mérnöki tanulmányaimat végzem, mellette több év tapasztalatom van tűzjelzők, beléptető rendszerek, megfigyelő rendszerek telepítésében. Célom olyan rendszerek kialakítása, ami maradéktalanul kielégíti az ügyfél igényeket.

Tinnyei Péter
Kivitelezési vezető

Jelenleg villamos mérnöki tanulmányaimat végzem, mellette több év tapasztalatom van mikroelektronikákkal. Célom mások számára problémát okozó, rejtélyes hibák megoldása.

Boldizsár Eszter
Ügyfél kapcsolat tartó

Célom hogy ügyfeleinknek teljeskörű tájékoztatást és szerviz segítséget nyújtsak, ezáltal bizalommal forduljanak cégünkhöz a megoldásra váró problémáikkal.

Helmeczi István
Telepítés technikus

Jelenleg biztonságtechnikai mérnök tanulmányaimat végzem. Célom, a folyamatos fejlődés, a naprakészség, a rendszerek átfogó ismerete és szaktudásom szerint a legjobban kivitelezni.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Küldjön üzenetet Cégünknek:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282