Biztonságtechnikai rendszer

referenciák

P1safe Kft. Referenciái:

HOPI Hungária Kft.

Több éves kapcsolatunk folyamán folyamatosan karbantartjuk a különböző telephelyeiken használt biztonságtechnikai rendszereiket. Ez alatt több telephelyük is kialakításra került és az azokra felszerelt rendszerek megtervezése és kivitelezése is a mi feladatunkká vált. Legutóbbi telephelyük egy két hangárból és egy irodából álló komplexum. Melyben cégünk alakította ki a teljes IT és biztonságtechnikai állományt. Ebbe beleértendő a szerverhelységek kialakítása, a behatolásjelző rendszer tervezése és telepítése, a kamera rendszer telepítése és az általuk biztosított beléptető rendszer eszközeinek felhelyezése.

4systems Kft.

"A P1safe csapatát, egyeztetéstől - átadásig a rugalmasság, lelkiismeretesség és a szakmai hozzáértés jellemzi. Fontos számunkra, hogy olyan emberekkel dolgozzunk, akiknek az igényes munkához való hozzáállása, problémamegoldó képességgel párosul. Ezek az értékek náluk megtalálhatóak."

Pannonlog Kft.

A cég Újlengyeli telephelyén egy 8 csatornás kamera rendszer teljes körű kivitelezését hajtottuk végre.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Küldjön üzenetet Cégünknek:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282