Gyengeáramú rendszerek

A gyengeáramú hálózat a villamoshálózat hangsúlyos részét képezi. Az alapszerelés ideális esetben az erősáramú hálózattal párhuzamosan valósul meg, ugyanakkor a későbbi bővítésre, korszerűsítésre is van lehetőség.

A csatlakoztatott eszközök leggyakrabban információs vagy vezérlési funkciókat látnak el, és olyan területeken használatosak, mint például a tűzvédelem, az informatika, vagy a kommunikáció.

A biztonságtechnika által alkalmazott berendezések szintén a gyengeáramú rendszerek csoportjába tartoznak. Ezek is alacsony feszültségen, jellemzően 50 V alatt működnek.

Kaputelefon rendszer, beléptető rendszer

 • Az általunk telepített innovatív kártyaolvasók és biometrikus azonosítók garantálják, hogy csak az engedélyezett személyek juthassanak be az adott területre. Ugyanakkor a mai modern beléptető rendszerek már számos funkciót ellátnak. Akár a munkaidő-nyilvántartás vezetésében, sőt, közvetett módon a bérszámfejtésben is hasznos segítséget nyújthatnak.
 • Audio- és videokommunikációra egyaránt alkalmas kaputelefont is tudunk telepíteni. Ez fizikai érintkezés nélkül teszi lehetővé a személyes azonosítást és a biztonságos kommunikációt.

Szolgáltatásaink

Gyengeáramú rendszerek tervezése

A kaputelefon / beléptető rendszer tervezésének fő lépései:

 1. Felhasználói igények és elvárások feltérképezése
  Alaposan felmérjük az adott létesítmény/épület jellegét, az ott dolgozó személyek számát, az esetleges biztonsági kockázatokat és a rendszerre vonatkozó speciális követelményeket. Ezen információk alapvető fontosságúak a megfelelő gyengeáramú rendszerek méretezése és konfigurálása szempontjából.
 2. Megfelelő eszközök és technológiák kiválasztása
  Az elérhető technológiai megoldások széles skáláját kínáljuk. Olyan funkciókkal ellátott berendezéseket fogunk javasolni, melyekre az előzetes igényfelmérés alapján cégednek szüksége van.
 3. A legfontosabb műszaki szempontok beépítése a tervbe
  A kültéri egységek (kaputelefonok), beltéri egységek (hívókészülékek), vezérlőegységek és más szükséges komponensek logikus elhelyezése kulcsfontosságú. Az optimális helyek kiválasztása és a kábelezési rendszer megtervezése a hatékony kommunikáció, valamint az esetleges hibaelhárítás megkönnyítése érdekében elengedhetetlen.
  A telepített eszközöknek alkalmasnak kell lenniük a jelenlegi és jövőbeli igények kielégítésére, ezért a tervezés során a bővíthetőséget, frissíthetőséget is figyelembe vesszük.

Kaputelefon- és beléptető rendszerek kivitelezése, telepítése és beüzemelése

Nem elég a megfelelő eszközöket kiválasztani. A precíz telepítés és beállítás biztosítja a rendszer optimális teljesítményét.

Profi csapatunk gondoskodik a kivitelezés, telepítés és beüzemelés minden apró részletéről.

Szakértőink precízen megépítik és konfigurálják a rendszert igazodva egyedi igényeidhez. A beüzemelést követően a funkciók és beállítások alapos tesztelésére is sort kerítünk.

Ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsünk a felmerülő kérdések és problémák megoldásában.

Árajánlatot kérek kaputelefon szerlésre
Kivitelezés, telepítés, beüzemelés

Miért érdemes minket választanod?

A gyengeáramú rendszerek mélyreható ismerete
Igényeidnek maximálisan megfelelő eszközök telepítése
A felméréstől a kivitelezésig mindent kézben tartunk

Projektvezetés, tanácsadás, oktatás

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a projekt minden fázisában támogatást nyújtsunk.

Ugyanakkor rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez: részleges projektvezetést is kérhetsz tőlünk, ami a kivitelezést nem foglalja magában.

Alvállalkozóinkat hatékonyan menedzseljük és irányítjuk. Figyelemmel kísérjük a projekt haladását és koordináljuk a tevékenységeket.

200 millió forintig terjedő felelősségbiztosítással rendelkezünk, így ügyfeleink teljes biztonságban érezhetik magukat.

Szakmai tanácsadás és oktatás

Beüzemeléssel kapcsolatos oktatásaink során megosztjuk tudásunk legjavát: átfogó ismereteket nyújtunk a rendszerek jellemzőiről és működéséről. Egy részletes tájékoztató dokumentumot is adunk, benne a problémamentes üzemeltetéshez szükséges legfontosabb információkkal.

Gyengeáramú rendszerek karbantartása, üzemeltetése és felügyelete

A rendszeres karbantartás segít a hibák korai azonosításában. Ez lehetővé teszi, hogy proaktívan cselekedjünk, mielőtt a probléma súlyossá válna – ezáltal minimalizáljuk a károkat és a leállási időt.

A rendszeres karbantartás magában foglalja például:

 • A kábelek és csatlakozók vizsgálatát, valamint a rendszer általános állapotának felmérését.
 • A frissítéseket és fejlesztéseket: A technológia folyamatosan fejlődik. Mi pedig követjük a piaci újdonságokat, és szükség esetén frissítjük vagy fejlesztjük a rendszert a legújabb funkciók és biztonsági intézkedések bevezetése érdekében.
 • A rendszerfelügyeletet: A beléptető- és kaputelefon rendszerek folyamatos felügyelete fontos ahhoz, hogy azonnal észleljük a hibákat vagy a biztonsági réseket. Figyelünk az esetleges támadásokra, belső hibákra és rendszerleállásokra, melyekre azonnal reagálunk.

Köss velünk karbantartási szerződést és élvezd a gyors ügyintézés előnyeit: bármilyen felmerülő probléma esetén azonnali segítséget nyújtunk számodra!

Érdekel

Gyengeáramú rendszerek szervizelése

Az általunk kiépített beléptető rendszerekre garanciát vállalunk, és folyamatos szerviz szolgáltatást biztosítunk.

A rendszeres karbantartás során azonosított hibákat sürgősen javítjuk. Az elhasználódott, működésképtelen alkatrészeket cseréljük, a vezetékeket, kábeleket helyreállítjuk. A fellépő szoftverproblémákat is hatékonyan orvosoljuk.

Gyengeáramú rendszerek szerelése, szervize

Szervizelés 21 év szakértelemmel

Hibaelhárítás akár 24 órán belül
Felkészült, készséges ügyfélszolgálat
Garancia az elvégzett javításokra

Kaputelefon rendszer márkák

Márkák, amikkel dolgozunk

Kizárólag olyan márkákat ajánljunk ügyfeleinknek, amelyekről tudjuk, hogy magas minőséget képviselnek.

 • Codefon kaputelefon rendszer

  1994 óta vannak jelen a piacon saját gyártású kaputelefon rendszereikkel. Termékeik igen népszerűek a hazai vásárlók körében: jelenleg éves szinten százezres nagyságrendben gyártanak és forgalmaznak. Az utóbbi években olyan külföldi piacok felé nyitottak, mint Horvátország, Románia vagy Szerbia.

 • Futura kaputelefon rendszer

  Termékeik könnyen szerelhetők és egyszerűen bővíthetők. Olyan extra funkciókkal rendelkeznek, mint a kódzáras beléptetés, a videomegfigyelő funkció, vagy az SD kártyára történő, időbélyegzővel ellátott képrögzítés.

 • Hikvision kaputelefon rendszer

  HikvisionA Hikvision egy népszerű és elismert gyártó a biztonságtechnikai rendszerek területén. Modern, nagy felbontású kamerával ellátott kaputelefon rendszereik biztonságos és kényelmes kommunikációt, illetve hatékony ellenőrzést tesznek lehetővé.

 • Urmet kaputelefon rendszer

  Termékeik a legszigorúbb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. A cég a világ közel 60 országában jelen van. Hazánkban 30 éve képviseltetik magukat, mint a legjobb innovációs megoldások úttörői.

 • Golmar kaputelefon rendszer

  A Golmar Sistemas de Comunicación  kiváló ár-érték aránnyal bíró termékeket kínál immáron több, mint 50 éve. A spanyol vállalat audio- és videotelefon szettjei letisztult megjelenésükkel és sokoldalú működésükkel kiváló választásnak bizonyulnak.

Axis logóHikvisionDahua logóIntellio logó

Galéria