Kamera telepítés

Balatonbogláron

Balatonboglár kamera rendszer telepítése

A CCTV kamera az a vagyonvédelmi rendszer, melyet hétköznapi, vagy közismertebb nevén megfigyelő rendszerként ismerünk. Komoly tévhit az is, hogy a kamerarendszer telepítését nem szükséges szakemberekre bízni, hiszen kismillió – egy laikus számára akár lényegtelennek tűnő – szempontot kell figyelembe venni egy ilyen munka során. Szakembereink pontos, precíz munkát végeznek a kamera telepítés során. Ezért fontos számunkra hogy Balatonboglár vonzáskörzetében vállaljuk a kamera rendszer megtervezését,kiépítését.


Forduljon hozzánk bizalommal Balatonbogláron

Cégünk a P1safe Kft több éves szakmai tapasztalattal rendelkezve nyújt leendő Balatonbogláron és meglévő ügyfelei részére segítséget és megoldást! Ha Ön sem szeretne a károsult személyek csoportjába tartozni, a legjobb helyen jár oldalunkon! A megfelelő biztonságtechnikai, vagyonvédelmi rendszert (legyen szó riasztó rendszerről, vagy kamerás megfigyelő rendszerről) építhessük ki Balatonbogláron otthonukban, üzletükben vagy egyéb ingatlanuknál.


Balatonboglári karbantartás

Célunk a Balatonboglári megelőzése, ezért a karbantartás során a rendszert, a használaton túl nagyobb igényeknek vetjük alá, hogy hibák a karbantartás során előjöjjenek és javítani is tudjuk őket. Egyéni megállapodás függvényében ügyfeleinknek lehetősége van a rendszeres karbantartás igénylésére, melyek esetében a Balatonboglári telepített rendszerekre a törvényi kötelezettségeinket meghaladó garanciális szolgáltatásokat vehet igénybe. Mivel fontosnak tartjuk a biztonságot, célunk, hogy a már meglévő Balatonboglári biztonsági, hálózati rendszerek esetében folyamatos szoftverfrissítést hajtsunk végre.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282