CCTV kamerák cégeknek

Kamera rendszer cégek számára

HD kamera rendszerA cégek számára elsősorban nem csak megfigyelésre, hanem rögzítésre is alkalmas kamera rendszereket ajánlunk. A kamera rendszerek merevlemezre (winchester-re) rögzítenek. Megadott dátum alapján, vagyonvédelmi, kereskedelmi cégeknél 30 nap a rögzítés ideje.

Kamerák széles választéka létezik, számos különböző tudással és paraméterrel. Árajánlat készítésekor az adott helyszín és a felmért igények alapján választjuk ki a legjobb ár/érték arányú eszközt. Például teljesen más eszköz szükséges egy nyílt terep vagy egy szűk beltéri folyosó megfigyeléséhez, rendszám felismeréshez, vagy személyek azonosításához. A kamerák kiválasztása mellett nagyon fontos azok megfelelő elhelyezése, pozíciója, hiszen hiába jó minőségű egy kamera, ha nem látja azt, ami az Ön vagy a kezelő személy számára fontos.

Árajánlatot kérek céges kamera rendszerre

Bízza szakembereinkre a telepítést!

  • biztonsági rés kiiktatása
  • meglévő rendszerek bővítése
  • garanciát vállalunk a munkánkra
  • másrészt pedig optimális helyekre kell feltenni
  • egyrészt a megfelelő rendszert kell kiválasztani
  • ha lehetséges több megoldást is vázolunk ön számára
  • GSM, távfelügyeleti jelzések ellenőrzése, kommunikáció
  • előírásoknak megfelelő módon kell telepíteni a rendszer részegységeit
  • szimulált hibák ellenőrzése (szabotázs hiba, akkumulátor hiba, táp feszültéség hiba stb.)

Szervizelés

A P1safe Kft. vállalja Budapest teljes területén és a vonzáskörzetében lévő településeken, közterületek, ingatlanok, épületek teljes kamerázását.
Minden esetben az egyedi igényekhez alkalmazkodunk, legyen szó akár kis méretű, akár több szintes, nagy alapterületű épületről, ingatlanról. Cégek, vállalatok, magánszemélyek egyaránt megkereshetnek minket. Az egyik legmodernebb technikai eszközparkkal rendelkezünk, emellett biztosítjuk a kamera rendszer folyamatos felügyeletét.

A telepítést követően sem szabad megfeledkezni a rendszer folyamatos karbantartásáról a hosszútávú fenntarthatóság érdekében. Egyéni megállapodás függvényében ügyfeleinknek lehetősége van a rendszeres karbantartás igénylésére, melyek esetében a telepített rendszerekre a törvényi kötelezettségeinket meghaladó garanciális szolgáltatásokat vehet igénybe. Mivel fontosnak tartjuk a biztonságot, célunk, hogy a már meglévő biztonsági, hálózati rendszerek esetében folyamatos szoftverfrissítést hajtsunk végre.

Árajánlatot kérek céges kamera rendszerre