Kamera és riasztórendszerek

Kamera- és riasztó rendszer együtt:

Egyre gyakoribb igény és már nem csak üzemek, boltok, ipari és szolgáltató létesítmények, de lakóházak, lakások esetén is. A P1safe szakemberei rendelkeznek a megfelelő kompetenciákkal, hogy akár a meglévő rendszert bővítsék, vagy kialakítsák, illetve integrációs munkát végezzenek. A két rendszer együttes alkalmazása már egy nagyon komoly biztonságérzetet kínál és nem csak kínál, hanem valóban ad is az ügyfelek számára.

Egy kombinált védelmi rendszerbe való behatolás már teljesen értelmetlenné válik a behatoló számára, hiszen a „zsákmány” megszerzése és a bűncselekmény tényének bizonyíthatósága miatt kiszabható szabadságvesztés között túl nagy a kockázati rész. Röviden: a betörő sem annyira ostoba, hogy önként rohanjon a „hűvösre”. (Bár, az élet mindig produkál meglepetéseket.)

Miért olyan hatékony?

  • a kamera felismeri az elkövető arcát
  • kisállat védett vezeték nélküli mozgásérzékelő
  • a riasztó rendszer jelzést ad behatolás esetén
  • családi házakban könnyű,egyszerű megoldást jelent
  • külső és belső védelem hatékony biztonságot nyújt
  • folyamatos vagy esemény (mozgás, riasztás) alapú rögzítésre
  • a kamera körbeforgatásával a teljes helységet körbepásztázhatjuk, ezzel ellenőrizve a riasztás okát

Miért biztonságosabb együtt a kettő?

Ha otthonunkat nagyobb biztonságban szeretnénk tudni, riasztó rendszerünket összekapcsolhatjuk távfelügyelettel is. Riasztás esetén az otthon központi egysége internet segítségével azonnali értesítő üzenetet küld számunkra bármilyen nemű riasztás esetén, így ha éppen nem tartózkodunk otthon akkor is azonnal értesülhetünk mindenről. Egy esetleges behatolás esetén a rendszer pontosan meghatározza számunkra, hogy a ház melyik helységének melyik érzékelője jelzett, legyen szó egy mozgásérzékelőről, füstérzékelőről vagy vízkiömlés érzékelőről.

Távfelügyelet esetén a riasztó rendszer értesítést küld a behatolás tényéről egy általunk előre kiválasztott és szerződéses távfelügyeleti szervnek, akik a riasztás beérkezését követően ki tudnak szállni a helyszínre és segíteni tudnak megőrizni otthonunk biztonságát fizikai jelenlétükkel is.