Társasházi

kaputelefon

Társasházi rendszerek

A kertes családi házakba, többlakásos lakóházakba rendszerint csak kaputelefon segítségével lehet bejutni. A kaputelefon telepítés elsődlegesen kényelmi célt szolgál, mivel a kapu nyitása a lakásból történik és a kaputelefon segítségével kommunikálni is lehet az esetleges látogatóval, illetve a nem kívánatos látogatókat is „megszűri”, megakadályozza a házba jutásukat is, ám a ház biztonságát illetően a kaputelefon rendszer csak alacsony fokozatú, részleges védelmet biztosít.

Társasházi kaputelefon rendszerek közül a Codefon típust ajánljuk, mivel hazai fejlesztésű, ezért jó szervizháttérrel és alkatrészellátással rendelkezik, és tapasztalataink szerint kevésbé hibásodnak meg mint a más típusú digitális vagy analóg rendszerek.


Kaputelefon szerelés

  • A Codefon típusú digitális, számlapos (egyéni kód beütésének lehetősége) kaputelefon tábla kiépítését kódkártya olvasóval, esővédő kerettel, sötét érzékelős világító névtábla egységgel.
  • A kódkártya olvasó: a kaputelefonba épített leolvasó egység mely a tulajdonosoknál levő saját kártyát (kulcstartó vagy kártya jellegű) egy bizonyos távolságon belül érzékeli és automatikusan nyitja a kaput, ebben az esetben nincs szükség kód beütésére ,ezzel elkerülhető pl. a kódunk mások által kifigyelése.
  • A kódkártya elvesztés esetén letiltható,új kódkártya felprogramozása bármikor igényelhető.
  • A lakásokban lakáskészülékek felszerelését falon kívül, a bejárati ajtónál a régi telefon helyére vagy teljesen új vezetékrendszer kiépítését.
  • Lehetőség van a régi MKT kaputelefon rendszer korszerűsítésre a lakáskészülék meghagyásával a kaputábla kódos (digitális) rész lecserélésével. A régi beltéri egységnél átalakító modul beépítése szükséges, viszont a régi vezetékezés bővítése szükségtelen.

486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot vezetékes riasztóra:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282