Innováció a

biztonságtechnikában

Cégbemutató:

A P1safe Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2007-es megalapítása óta számtalan telepítésben, karbantartásban és szervizelésben vett részt a biztonságtechnika számos területén. Beleértve ezekbe a megfigyelő-, behatolásvédelmi-, áruvédelmi-, beléptető-, és munkaerő-ellenőrző rendszereket is.

Teljes körű kivitelezést vállalunk a biztonságtechnikai, informatikai és optikai rendszerek számos területén.

Kiemelt partnereink közé tartozik a HOPI Hungária Logisztikai Kft., melynek összes telephelyén a biztonsági rendszerek karbantartását és szervizelését cégünk végzi. Emellett már legnagyobb telephelyük részbeni biztonságtechnikai rekonstrukcióját is elvégeztük, új telephelyek esetében pedig a teljes megfigyelő-, behatolás- és beléptető rendszert helyeztük üzembe.

Cégünk részt vett a Tiszalöki és a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet beléptető-, behatolásjelző- és kamera rendszerek biztonságtechnikai kiépítésében. Ezen cégeken belül kiemelt fontosságú a pontos, gyors, diszkrét, és hibátlan munkavégzés. Ezért cégünk nagy tapasztalatra tett szert mindezek betartásában.

A P1safe Kft. alvállalkozóként számos Tesco-Global Zrt., SPAR Magyarország Kft., Auchan Magyarország Kft., JYSK Kft., OBI Hungary Retail Kft., Praktiker Kft. cégcsoportok üzleteiben a biztonságtechnikai rendszerek kivitelezésében és karbantartásában vett és vesz részt napjainkban is.

Cégünk érdekelt a folyamatos fejlődésben, ezért a fejlesztés területén is képviseltetjük magunkat. Jelenleg több termékünk fejlesztés alatt áll, amikkel jobban megfelelhetünk majd a magasabb ügyféligényeknek.

Folyamatosan megújuló és fejlődő vállalkozás vagyunk, mindig kutatjuk, hogyan lehetnénk még eredményesebbek. Kollégáink állandó továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyünk a biztonságtechnika újdonságai közt, emellett magunk is újításokban gondolkodunk.

Összegezve, a P1safe Kft. az alábbi területeken kínál ügyfeleinek megoldásokat:

  • Kamera endszerek
  • Riasztó rendszerek
  • Egyedi fejlesztések
  • Beléptető rendszerek
  • Áruvédelmi megoldások
  • Optikai és informatikai hálózatok

486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Küldjön üzenetet Cégünknek:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282