Kaputelefon

márkák

A Codefon kaputelefon rendszer

A magyar piacon 1994 óta saját gyártású kaputelefon rendszerekkel jelentünk meg. Sikeres fejlesztéseik lehetővé tették, hogy Magyarország vezető pozíciójú és kiváló márkanévvel ellátott kaputelefon gyártója illetve forgalmazói lettek. Termékeik Codefon TM márkanév alatt futnak. Itt megemlíthetjük, hogy a Codefon TM rendszerekből jelenleg éves szinten százezres nagyságrendben gyártanak és forgalmaznak. A hazai értékesítés mellett az utóbbi években a környező országokban végzett piackutatással és nemzetközi vásárokon történő termék bemutatóikkal jelentős export lehetőségeik nyíltak.

A Futura kaputelefon rendszer

A Futura Digital egy könnyen szerelhető, könnyen bővíthető rendszer. A hagyományos kaputelefon funkciókon kívül egyéb lehetőségeket is kínál, mint például kódzáras vagy közelítő kártyás beléptetés, második elektromos zár működtetése, videó megfigyelő funkció, távollét esetén a hívás továbbítása telefonra vagy mobil telefonra, a látogató képének rögzítése SD kártyára, időbélyegzővel.

A Hikvision kaputelefon rendszer

A Hikvision, az innovatív video megfigyelő rendszerek és megoldások világelső beszállítója, kiadott egy új, kétvezetékes videó-kaputelefont. Ez a Videó Kaputelefon Rendszer sokrétű funkcióinak, nagy felbontású megjelenítésnek és az egyszerű telepítésnek köszönhetően a legmodernebb megoldást nyújtja a lakossági felhasználók számára.

Az Urmet kaputelefon rendszer

Az Urmet csoporthoz tartozó, házi távközlési rendszerekre szakosodott Urmet Domus vállalat, a távközlési ágazat egyik olyan vezető olasz vállalatcsoportjának szilárd alapjaira építkezett, amelynek üzleti tevékenysége 1937-ig nyúlik vissza. Leányvállalataival a világ 55 országában képviselteti magát.

A Golmar kaputelefon rendszer

A spanyol Golmar Sistemas de Comunicación gyár több mint 50 éve tervez és gyárt világszínvonalú audio és video kaputelefonokat, valamint ezek kiegészítő egységeit. A fél évszázad alatt felgyülemlett tapasztalattal rendelkező spanyol cég kiforrott, magas színvonalú technológiát alkalmazva tökéletes megoldásokat kínál a kaputelefon-technika területén.

486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Codefon kaputelefon telepítésre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282