Biztonságtechnika

Balatonalmádiban

Biztonságtechnika Balatonalmádi

A biztonságtechnika számos területén beleértve ezekbe a megfigyelő-, behatolásvédelmi-, áruvédelmi-, beléptető-, és munkaerő-ellenőrző rendszereket is. Teljes körű kivitelezést vállalunk a biztonságtechnikai, informatikai és optikai rendszerek számos területén. Folyamatosan megújuló és fejlődő vállalkozás vagyunk, mindig kutatjuk, hogyan lehetnénk még eredményesebbek.


Forduljon hozzánk bizalommal Balatonalmádiban

Cégünk a P1safe Kft több éves szakmai tapasztalattal rendelkezve nyújt leendő Balatonalmádiban és meglévő ügyfelei részére segítséget és megoldást! Ha Ön sem szeretne a károsult személyek csoportjába tartozni, a legjobb helyen jár oldalunkon!A megfelelő biztonságtechnikai, vagyonvédelmi rendszert (legyen szó riasztórendszerről, vagy kamerás megfigyelő rendszerről) építhessük ki Balatonalmádiban otthonukban, üzletükben vagy egyéb ingatlanuknál.


Balatonalmádi karbantartás

Célunk a hibák megelőzése, ezért a karbantartás során a rendszert, a használaton túl nagyobb igényeknek vetjük alá, hogy hibák a karbantartás során előjöjjenek és javítani is tudjuk őket. Egyéni megállapodás függvényében ügyfeleinknek lehetősége van a rendszeres karbantartás igénylésére, melyek esetében a telepített rendszerekre a törvényi kötelezettségeinket meghaladó garanciális szolgáltatásokat vehet igénybe. Mivel fontosnak tartjuk a biztonságot, célunk, hogy a már meglévő biztonsági, hálózati rendszerek esetében folyamatos szoftverfrissítést hajtsunk végre.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282