Fedezz fel új dolgokat!

Cégünk évtizedes biztonságtechnikai tapasztalattal a háta mögött áll mindazon személyek és cégek rendelkezésére, akik szolgáltatásaink bármelyikében keresnek partnert, legyen szó riasztó-, kamera-, vagy beléptető rendszerről, áruvédelmi, vagy mechanikai védelmi megoldásokról.Büszkék vagyunk rá, hogy megbízóink mind bátran és elégedetten ajánlanak bennünket, illetve a későbbiek során is minket keresnek, ha a szakterületünkön szorulnak megbízható szakemberre.

Folyamatosan megújuló és fejlődő vállalkozás vagyunk, mindig kutatjuk, hogyan lehetnénk még eredményesebbek. Kollégáink állandó továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyünk a biztonságtechnika újdonságai közt, emellett magunk is újításokban gondolkozunk.

Fejlesztés alatt lévő projektjeink:

  • Okos véletlen személy kiválasztó és éberségfigyelő rendszer.
  • Kétirányú kommunikáció biztosítása riasztórendszerekhez mind felhasználók, mind telepítők számára.
  • Vezeték nélküli és saját tápellátással rendelkező kamerarendszer megoldások kialakítása és bevezetés.

Bármilyen kérdése van a szolgáltatásainkkal, fejlesztéseinkkel kapcsolatban, vagy már konkrét igénnyel fordulna hozzánk, szeretettel várjuk megkeresését.


Amennyiben bármilyen kérdése, vagy kérése van szolgáltatásaink vagy fejlesztésünk kapcsán, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alul található elérhetőségek valamelyikén.

Kapcsolat

Cégadatok

Munkaórák

  • Hétfőtől-Péntekig:8:00-17:00
  • Hétvégén:Előre egyeztetés szerint

Közösségi Oldalaink

Ügyfeleink